Over ons • Wij zetten een streep door afval • unwaste.

team unwaste.

Deze waste warriors werken elke dag (okay, okay, sommigen parttime) aan een wereld waar afval niet bestaat. Wanna join? Op LinkedIn delen we als eerste openstaande vacatures.

bart-aupers

bart aupers

Bart is de lijm in ons groeiende team, netwerk en ecosysteem. Duurzame lijm, that is. Want hij weet alle ins en outs over de circulaire economie en hoe dit ook commercieel houdbaar is.

jeroen-derks

jeroen derks

Jeroen brengt kansen in kaart en houdt daarmee Unwaste scherp. Zijn adviezen zijn tot in de puntjes verzorgd en direct klaar voor gebruik. Ready, set, go!

Isabelle-unwaste

isabelle kerkhof

Isabelle is de creatieve duizendpoot die ervoor zorgt dat de missie on top of mind blijft. Binnen Unwaste, maar ook bij de rest van Nederland.

ismail bermouna

Ismail ziet overal mogelijkheden. Volgens hem kan iedereen op welke manier dan ook bijdragen aan Unwaste haar missie. Daarom zoekt hij continu naar nieuwe samenwerkingen. Doe je ook mee?

annebel-unwaste

annebel mulder

Annebel heeft het operationele proces van begin tot eind onder controle. Ze brengt structuur en overzicht en laat niet graag iets aan het toeval over.

eva van raaij

Eva is de stralende glimlach die je je winkel in ziet lopen om onze missie te verspreiden en te vertellen waarom het zó 2021 is dat we nog niet bij jou in de winkel liggen.