Over ons • Wij zetten een streep door afval • unwaste.

team unwaste.

Deze duurzaamheid gekkies werken elke dag (okay, okay, sommigen parttime) aan een wereld waar afval niet bestaat. Wanna join? Op LinkedIn delen we als eerste openstaande vacatures.

noor-buur

noor buur

Noor weet wat er nodig is om een team scherp te houden. En zichzelf. Deze workaholic met aanstekelijke lach netwerkt zich door het leven en is niet meer weg te denken bij Unwaste.

bart-aupers

bart aupers

Bart is de lijm in ons groeiende team, netwerk en ecosysteem. Duurzame lijm, that is. Want hij weet alle ins en outs over de circulaire economie en hoe dit ook commercieel houdbaar is.

ester-jansen

esther jansen

Esther brengt plannen tot uitvoering. En hoe. Zonder haar structuur en excellente organisatie skills worden ideeën niet afgema…

jeroen-derks

jeroen derks

Jeroen brengt kansen in kaart en houdt daarmee Unwaste scherp. Zijn adviezen zijn tot in de puntjes verzorgd en direct klaar voor gebruik. Ready, set, go!

martijn-de-jonge

martijn de jonge

Martijn zet woorden en plaatjes op de goede volgorde, zodat de hele wereld ons verhaal kan ontdekken. Kansen zien, mogelijkheden aanpakken én inkoppen natuurlijk.

tess-geerdink

tess geerdink

Tess geeft kleur aan Unwaste. Niet alleen weet ze conceptueel wat er nodig is om de producten te laten shinen, ze voert het ook nog eens briljant uit.

Celina-Yntema-Unwaste

Celina Yntema

Celina schrijft met liefde over gezondheid, duurzaamheid en clean beauty. Ze deelt graag haar tips over duurzaamheid met jou. Heb je haar blogs al gelezen?