Over ons • Wij zetten een streep door afval • unwaste.

Dagelijkse verzorging gemaakt met pure ingrediënten, zonder troep.

team unwaste.

Deze warriors who care strijden elke dag (okay, okay, sommigen parttime) om jou de schoonheid van sinaasappelschillen en koffiedik te laten zien. Wanna join? Op LinkedIn delen we als eerste openstaande vacatures.

bart-aupers

bart aupers.

Bart is de lijm in ons groeiende team, netwerk en ecosysteem. Duurzame lijm, that is. Want hij weet alle ins en outs over de circulaire economie en hoe dit ook commercieel houdbaar is.

jeroen-derks

jeroen derks.

Jeroen brengt kansen in kaart en houdt daarmee Unwaste scherp. Zijn adviezen zijn tot in de puntjes verzorgd en direct klaar voor gebruik. Ready, set, go!

Isabelle-unwaste

isabelle kerkhof.

Isabelle is de creatieve duizendpoot die ervoor zorgt dat de missie on top of mind blijft. Binnen Unwaste, maar ook bij de rest van Nederland.

annebel-unwaste

annebel mulder.

Annebel heeft het operationele proces van begin tot eind onder controle. Ze brengt structuur en overzicht en laat niet graag iets aan het toeval over.

noor-unwaste

noor buur.

Noor wil afval de wereld uithelpen. Toekomstgericht, vastberaden en met veel liefde en energie is Noor co-founder van Unwaste geweest. Om persoonlijke redenen heeft ze nu een ander pad gekozen.