werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

We care about a happy planet ánd happy people!

unwaste. december 19, 2022
3 minuten

Yes, wij vinden dat iedereen recht heeft op een fijne baan. We verdienen allemaal een job waarin we onszelf kunnen ontplooien, omringd door toffe collega’s én met een eerlijk loon. Wij zijn dan ook super enthousiast over onze samenwerking met AC De Branderij in Hardenberg. Sinds oktober 2022 verzorgt hun gedreven team van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ons hele fulfilment proces. Lees snel verder voor het volledige verhaal!

Soms komt het lot gewoon aankloppen.

Soms komt het lot gewoon aan je deur kloppen. Dit was ook het geval toen onze toekomstige collega Annebel Mulder begin dit jaar contact opnam. Sinds februari zorgt ze als Operational Fixer bij Unwaste dat alles vlot op rolletjes blijft lopen. Maar dat was nog maar het begin … het begin van een geweldige samenwerking met AC De Branderij in Hardenberg.

AC De Branderij is het bedrijf van Annebel’s partner Patrick Mulder. Na jarenlang in de zorg te werken, besloot hij in 2016 om zijn passie voor kwaliteitskoffie te combineren met zijn passie voor mensen. In de branderij worden versgebrande koffiebonen en koffiegerelateerde producten verwerkt en verpakt door medewerkers met een fysieke of mentale beperking. Hier kunnen ze zich in een veilige omgeving ontplooien, op hun eigen ritme en aan een volwaardig loon.

Een mooi initiatief waar ook wij helemaal warm voor liepen!

Een echte match made in heaven.

Wat als ook wij onze producten konden laten verwerken en verpakken door het team van AC De Branderij? En zo niet enkel een positieve impact maken op de planeet, maar ook op mensen. Klinkt als een match made in heaven, toch? Jawel, na enkele keren bij elkaar op de koffie, was de samenwerking tussen Unwaste en AC De Branderij beklonken!

Sinds oktober 2022 verzorgt het ervaren team van AC De Branderij ook het volledige fulfilment proces van Unwaste. Van het vouwen van doosjes, inpakken van producten en klaarmaken van bestellingen tot het vervoeren van pakjes met de bakfiets. Dankzij deze toppers komt jouw bestelling altijd netjes en op tijd bij je thuis. Er wordt ook steeds gekeken naar de specifieke interesses en talenten van werknemers zodat hun taken hier zoveel mogelijk bij aansluiten.

Straffe koffie, hé! 🙂

Wil je meer weten over AC De Branderij en hun mooie missie? Neem zeker eens een kijkje op hun website.