Unwaste zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Wat zijn ingrediënten van natuurlijke oorsprong?

Alle producten van Unwaste zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ingrediënten die ontstaan uit grondstoffen welke door de natuur gemaakt worden, en niet door de mens ontwikkeld zijn op kunstmatige wijze. Het zijn grondstoffen die dicht komen van bij waar wij als mens vandaan komen, de natuur. Daarom benoemen we vaak dat we pure ingrediënten gebruiken, zonder troep. Omdat de natuur geen verspilling kent, en ze waardevolle voordelen te bieden heeft.

Waarom zijn ingrediënten van natuurlijke oorsprong belangrijk?

Het gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong vinden we bij Unwaste belangrijk omdat de ingrediënten dan van een hernieuwbare bron komen. Daarmee voorkomen we verspilling en onnodige productie. Daarnaast is het belangrijk aangezien producten van een natuurlijke oorsprong vaak beter zijn voor je huid. Daarnaast houden ze je huid soepel en zacht.

Hoe gebruikt Unwaste ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Om te realiseren dat Unwaste ingrediënten van natuurlijke oorsprong gebruikt zorgen we ervoor dat we heel bewust keuzes maken in het gebruik van ingrediënten en grondstoffen. Waar mogelijk gebruikt Unwaste zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hierbij kijken we natuurlijk naar het belang van mens, dier en milieu.  Zijn ingrediënten van natuurlijke oorsprong altijd beter? Nee. Sommige ingrediënten van natuurlijke oorsprong kunnen de huid irriteren, zoals lavendel, en eucalyptus. Andere ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn weer niet duurzamer dan synthetische. Unwaste wil het beste voor mens en planeet, en onderzoekt dus precies waar onze huid, en de planeet blij van wordt. Win-win, noemen we dat!

Welke producten bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Alle producten van Unwaste zijn gemaakt met minimaal 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De hand & body wash sinaasappelschil is voor 96% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De hand & body wash koffiedik is voor 96% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De soap bar sinaasappelolie is voor 94% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De scrub bar koffiedik is voor 94% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De scrub bar sinaasappelschil is voor 94% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De shampoo bar koffie-olie is voor 94% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En last but not least, de shampoo bar sinaasappelolie is voor 94% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Wat zijn de voordelen van Unwaste?

Unwaste vindt transparantie ontzettend belangrijk. Om de kwaliteit te bieden die we willen bieden, waarborgen we deze graag aan de hand van een paar beloftes. Deze zullen altijd voor al onze producten gelden. Gewoon, omdat het kan. En jullie op die manier ook weten waar jullie aan toe zijn. We bieden circulaire verzorging met waardevolle natuurlijke ingrediënten, zonder troep. Dus we verkopen ook geen troep! De producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland om onze footprint zo laag mogelijk te houden. Onze producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn vegan. Hiermee houden we respect voor mens en natuur, en bieden we de voordelen van natuurlijke producten voor je huid. Wij zijn Unwaste; soaps that care. About you, and the planet.