werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De natuur kent geen waste.

Unwaste gelooft in een wereld waar afval niet bestaat. Wij geloven in een wereld waar alle door alle mensen geproduceerde reststromen een waardevolle functie hebben.

Geen afval, maar waardevolle grondstoffen.

Unwaste voorkomt dat waardevolle grondstoffen tot afval worden bestempeld en zorgt dat ze een dagelijkse functie krijgen in jouw verzorgingsproducten.

Waarom Unwaste?

Home W1

Streep door afval: Un-Waste!

Circulaire ingrediënten om waste tegen te gaan en CO2 te verminderen. Alle vaste bars zijn 100% plasticvrij, verpakt in 100% landbouw afval van Paperwise en geproduceerd in Nederland.

Home W2

Kwalitatieve producten: Goed voor huid en haar.

We gebruiken alleen pure ingrediënten, zonder troep, dat betekent; kwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

social-enterprise

Social Enterprise: Sociaal & inclusief.

We zijn een social enterprise met een “impact first” doelstelling, respect voor de mens en ongeacht achtergrond. We werken samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

team unwaste.

Deze warriors who care strijden elke dag (okay, okay, sommigen parttime) om jou de schoonheid van sinaasappelschillen en koffiedik te laten zien. Wanna join? Op LinkedIn delen we als eerste openstaande vacatures.

Bart Aupers.

Bart is de lijm in ons groeiende team, netwerk en ecosysteem. Duurzame lijm, that is. Want hij weet alle ins en outs over de circulaire economie en hoe dit ook commercieel houdbaar is.

Jaimy.

Jaimy is met haar kennis en expertise vanuit de corporate wereld vastberaden zich in te zetten voor de groei van Unwaste in het retail kanaal, zowel online als offline. Door duurzame groei en het verspreiden van de circulaire missie vergroten we de impact en dat is gaaf!

Annebel Mulder.

Annebel heeft het operationele proces van begin tot eind onder controle. Ze brengt structuur en overzicht en laat niet graag iets aan het toeval over.

inge

Inge van de Ven

Inge zet zich in om heel Nederland kennis te laten maken met de verzorgingsproducten van Unwaste. Door zo goed mogelijk het verhaal te vertellen kunnen we impact vergroten. En kan straks iedereen bijdragen aan de circulaire missie en zich dagelijks verzorgen met Unwaste!

Dit zeggen onze partners over ons.

Anja In 't Velt - de Groot

Van Gogh Museum

Unwaste is een enthousiaste partner in onze leveranciersdialoog. Dankzij hun kennis op het gebied van circulariteit en duurzaamheid kunnen wij met onze ketenpartners werken aan circulaire producten zoals bijvoorbeeld de handzeep van ons eigen koffiedik.

Wilco-de-Kwant

Wilco de Kwant

Operationeel Directeur - ClearCircle

Met Unwaste samenwerken is een feestje. Een bevlogen team die altijd kijkt naar mogelijkheden. Clearcircle en Unwaste delen de passie voor circulair ondernemen en als bedrijf zitten we in een zelfde fase. Dit maakt het ondernemen met elkaar niet alleen leuk maar ook leerzaam.

Dax-van-Poortvliet

Dax van Poortvliet

Circularity Success Manager - Seenons

Unwaste is een fijne partner met intrinsieke motivatie om de wereld een stukje duurzamer te maken en daarnaast met een mooi product circulariteit tastbaar maakt.

jack stuifbergen

Jack Stuifbergen

Commercieel Directeur - Breedweer

Onze primaire doelstelling is zoveel mogelijk impact maken op de SDG’s. Unwaste levert een zeer belangrijke bijdrage aan de invulling van onze doelstellingen. Zij zijn een uitermate prettige samenwerkingspartner, want door samen te werken kunnen wij invulling geven op de belangrijke SDG-doelen.

impact maken doe je niet alleen.

We staan graag in de spotlight. Met ons werk dan. Want hoe meer mensen onze missie en producten kennen, hoe meer impact we kunnen maken. Lees de laatste artikelen over Unwaste hier.

koffietijd

Unwaste in Koffietijd-aflevering

We zijn trots om te delen dat unwaste onlangs in de schijnwerpers stond tijdens een aflevering van Koffietijd!

curly-girl

Unwaste shampoo bars zijn Curly Girl Proof! Say what?

unwaste shampoo bars zijn curly girl proof! curly girls onder ons, jullie worden hier blij van! we zijn er namelijk achter gekomen dat onze shampoo bars curly girl proof zijn…

We care about a happy planet ánd happy people!

yes, wij vinden dat iedereen recht heeft op een fijne baan. we verdienen allemaal een job waarin we onszelf kunnen ontplooien, omringd door toffe collega’s én met een eerlijk loon…

circulair klein circulaire grondstoffen
vegan
marker gemaakt in Nederland
van natuurlijk oorsprong