werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Gemaakt in Nederland.

Alle producten van Unwaste zijn in Nederland gemaakt, van het zoveel mogelijk lokaal inkopen van grondstoffen tot de volledige productie in Nederland.

5+

Ontwikkelde verzorgingsproducten met lokale grondstof stroom & productie.

100%

Alle verzorgingsproducten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland.

9.7

Gewaardeerd voor onze inzet op het gebied van lokale productie & inkoop van ingrediënten.

CO2

Lagere C02 footprint, door jouw keuze voor producten die lokaal gemaakt zijn en minder ver hebben hoeven reizen.

"

“Bij Unwaste zijn we trots op onze productiepartners in Nederland en ingrediënten van hoge kwaliteit. Hoogwaardige en verantwoorde productie en transport zorgen voor onze kwalitatieve producten, en brengen we circulaire persoonlijke verzorging voor elke dag!”

Bart Aupers

Co-Founder unwaste.

circulair klein
circulaire grondstoffen
vegan
natuurlijke oorsprong
marker
gemaakt in Nederland

Wat betekent gemaakt in nederland?

Alle producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland. Dat betekent dat de volledige productie en het verpakken van Unwaste verzorgings producten in Nederland plaatsvindt. Voor Unwaste betekent dit ook dat we zoveel mogelijk lokaal onze grondstoffen inkopen. Dit geldt ook voor de circulaire grondstoffen zoals sinaasappelschillen en koffiedik. Die zijn in Nederland reststroom geworden, vanaf daar wordt het voor Unwaste en waardevolle grondstof.

Waarom is gemaakt in nederland belangrijk?

Het is belangrijk dat de producten van Unwaste in Nederland gemaakt zijn omdat we producten willen maken van hoge kwaliteit met een zo laag mogelijke footprint. Unwaste focust zich op de Nederlandse markt en de kleine ring daarbuiten en produceert daarom in Nederland. Zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker van de producten. Wanneer de producten in een ander land gemaakt worden, is er vaak vervoer per schip, vliegtuig of vrachtwagen. Op die manier komt er extra CO2 uitstoot vrij. Dit vindt Unwaste zonde en onnodig. Met onze keuzes van het productieproces willen we onze footprint dus zo laag mogelijk houden.

Wat doet unwaste om producten gemaakt in nederland waar te maken?

We werken uitsluitend met productiepartners in Nederland. Het transport naar de inpaklocaties en eindgebruiker gebeurt zoveel mogelijk met groen transport via een duurzame route. Hierdoor leggen producten zo min mogelijk afstand af voordat jij die kunt gebruiken.

Welke producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland?

Alle producten van Unwaste zijn in Nederland gemaakt.

Wat zijn de voordelen van unwaste?

Unwaste vindt transparantie ontzettend belangrijk. Om de kwaliteit te bieden die we willen bieden, waarborgen we deze graag aan de hand van een paar beloftes. Deze zullen altijd voor al onze producten gelden. Gewoon, omdat het kan. En jullie op die manier ook weten waar jullie aan toe zijn. We bieden circulaire verzorging met waardevolle natuurlijke ingrediënten, zonder troep. Dus we verkopen ook geen troep! De producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland om onze footprint zo laag mogelijk te houden. Onze producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn vegan. Hiermee houden we respect voor mens en natuur, en bieden we de voordelen van natuurlijke producten voor je huid. Wij zijn Unwaste; soaps that care. About you, and the planet.