Onze producten zijn lokaal geproduceerd.

Wat betekent gemaakt in Nederland?

Alle producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland. Dat betekent dat de volledige productie van Unwaste in Nederland plaatsvindt. Voor Unwaste betekent dit ook zo lokaal mogelijk onze grondstoffen inkopen. Zo zijn alle sinaasappelschillen en het koffiedik ook uit Nederland afkomstig, en worden deze lokaal verwerkt tot kwalitatieve ingrediënten voor onze unwaste producten.

Waarom is gemaakt in Nederland belangrijk?

Het is belangrijk dat de producten van Unwaste in Nederland gemaakt zijn omdat we producten willen maken met een zo laag mogelijke footprint. Unwaste focust zich op de Nederlandse markt en produceert daarom in Nederland. Zo dicht mogelijk bij huis. Wanneer de producten in een ander land gemaakt zouden worden moeten de producten verscheept worden of per voertuig of vliegtuig vervoerd worden. Op die manier komt er extra CO2 uitstoot vrij. Dit vindt Unwaste ontzettend zonde en onnodig. Wij kiezen liever voor een CO2 reducerende strategie om onze footprint zo laag mogelijk te houden.

Wat doet Unwaste om producten gemaakt in Nederland waar te maken?

Om ervoor te zorgen dat Unwaste producten in Nederland gemaakt worden, produceren we zo lokaal mogelijk. Samenwerkingen met partners maken dit mogelijk, waardoor het een zo kort mogelijke weg af hoeft te leggen voor het bij jou in huis is.

Welke producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland?

Alle producten van Unwaste zijn in Nederland gemaakt. Dat betekent dat de hand & body wash koffiedik en de hand & body wash sinaasappelschil in Nederland gemaakt is. De soap bar sinaasappelolie is in Nederland gemaakt. De scrub bar koffiedik en de scrub bar sinaasappelschil zijn in Nederland gemaakt. En ook de shampoo bar koffie-olie en de shampoo bar sinaasappelolie zijn in Nederland gemaakt.

Wat zijn de voordelen van Unwaste?

Unwaste vindt transparantie ontzettend belangrijk. Om de kwaliteit te bieden die we willen bieden, waarborgen we deze graag aan de hand van een paar beloftes. Deze zullen altijd voor al onze producten gelden. Gewoon, omdat het kan. En jullie op die manier ook weten waar jullie aan toe zijn. We bieden circulaire verzorging met waardevolle natuurlijke ingrediënten, zonder troep. Dus we verkopen ook geen troep! De producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland om onze footprint zo laag mogelijk te houden. Onze producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn vegan. Hiermee houden we respect voor mens en natuur, en bieden we de voordelen van natuurlijke producten voor je huid. Wij zijn Unwaste; soaps that care. About you, and the planet.