Contact • Al onze contactinformatie • unwaste.

leuk dat je contact met ons zoekt.

Read that again. Want we zijn erg dankbaar voor je vragen, feedback en input.

Dus stuur ons vooral een berichtje. Of maak eens een afspraak om langs te komen. We hebben natúúrlijk koffie. Maar ook heus wel thee.

Onze contactgegevens

Unwaste
Tel: 085-0600282
Mail: hello@unwaste.nl
KvK-nummer: 75718073
Btw-identificatienummer: NL860373423B01

Noordkant, TT Vasumweg 44, 1033 SC Amsterdam
– Bezoek op afspraak

Plein 55,  1076 XJ Bergen
– Postadres

doe eens sociaal

Stuur ons een berichtje

  veel beantwoorde vragen.

  Hoe kan ik partner worden of samenwerken?

  Door super awesome te zijn! En door even een mailtje te sturen naar partner@unwaste.nl – We zijn erg benieuwd naar wat je precies doet en op welke wijze je ons ziet samenwerken. No worries. Dit mag in het kort, maar “Ik wil samenwerken, gr. Bert” is dan weer net iets té kort.

  Hoe meld ik me aan als retailer?

  Leuk dat je je wilt aanmelden als verkooppunt van Unwaste.

  Je kunt je aanmelden via dit volgende aanmeldformulier. Na het invullen hiervan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Kan ik mijn koffiedik bij jullie inleveren?

  Fijn dat je hierover meedenkt. Unwaste kan helaas niet alle koffiedik ophalen. Voor het ophalen van grote hoeveelheden koffiedik werken wij met partners. Dat hoort bij ons idee van samenwerken en het benutten van de inzameling-infrastructuur die er al is.

  Heb je een beetje koffiedik? Benut dat dan voor jouw favoriete oplossing! Bijvoorbeeld als natuurlijke potgrond; koffiedik heeft goede voedingsstoffen voor planten. Ook kun je op een vriendelijke manier katten ermee verjagen, zij zijn namelijk niét zo dol op droes van gezette koffie. En heb je een kroeg? Strooi eens wat koffiedik op de grond om vocht en geur op te laten nemen.

  Produceert jouw bedrijf of kantoor grote hoeveelheden én wil je structureel de Unwaste producten aankopen voor jouw bedrijf? Dan kijken we naar een oplossing op maat. Neem contact op via partner@unwaste.nl.

  Wie mag ik contacteren voor vragen voor een artikel of studieproject?

  Bart! Je kunt hem bereiken via hello@unwaste.nl.

  Zoeken jullie nog collega’s?

  If we do, vind je de openstaande vacatures als eerste op LinkedIn.

  Wat kosten jullie producten?

  Voor onze producten betaal je een eerlijke prijs. Kijk maar eens in onze webshop!

  Zakelijke klanten kunnen voor prijsmogelijkheden contact opnemen met Bart via partner@unwaste.nl.

  Kan ik samples ontvangen?

  Al onze producten zijn per te stuk te bestellen via onze webshop.

  Geïnteresseerde zakelijke klanten kunnen een sample ontvangen wanneer zij al een concreet idee hebben hoe en waar zij Unwaste producten willen inzetten. Neem contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar je vaste contactpersoon binnen Unwaste.

  Levert Unwaste ook white-label producten?

  Nee, Unwaste is concept ontwikkelaar en produceert de Unwaste producten in samenwerking met partners. Wij kunnen je dus helaas niet helpen met het vermarkten van cosmeticaproducten met koffiedik en/of sinaasappelschillen.

  Heb je interesse in co-branding? Cool! Neem dan even contact op via het contactformulier of stuur een mail naar partner@unwaste.nl.