team unwaste.

Deze duurzaamheid gekkies werken elke dag (okay, okay, sommigen parttime) aan een wereld waar afval niet bestaat. Wanna join? Op LinkedIn delen we als eerste openstaande vacatures.

noor-buur

noor buur

Noor weet wat er nodig is om een team scherp te houden. En zichzelf. Deze workaholic met aanstekelijke lach netwerkt zich door het leven en is niet meer weg te denken bij Unwaste.

robert-willem-dol

robert-willem dol

Robert-Willem brengt impact in kaart en tot leven. Als een ideeënmachine en innovatie koning pur sang bedenkt hij de mooiste dingen. Unwaste bijvoorbeeld.

bas-aupers

bart aupers

Bart is de lijm in ons groeiende team, netwerk en ecosysteem. Duurzame lijm, that is. Want hij weet alle ins en outs over de circulaire economie en hoe dit ook commercieel houdbaar is.

ester-jansen

esther jansen

Esther brengt plannen tot uitvoering. En hoe. Zonder haar structuur en excellente organisatie skills worden ideeën niet afgema…

michelle-van-ginkel

michelle van ginkel

Michelle houdt van tekst. Zelfs nog meer dan van emoji. Maar ze is pas écht gelukkig als ze samen met een team van experts het complete en juiste verhaal weet over te brengen.

tess-geerdink

tess geerdink

Tess geeft kleur aan Unwaste. Niet alleen weet ze conceptueel wat er nodig is om de producten te laten shinen, ze voert het ook nog eens briljant uit.

jeroen-derks

jeroen derks

Jeroen brengt kansen in kaart en houdt daarmee Unwaste scherp. Zijn adviezen zijn tot in de puntjes verzorgd en direct klaar voor gebruik. Ready, set, go!

nienke-schilder

nienke schilder

Nienke is een verpakkingsnerd. And we love it. Door haar brede kennis over duurzame verpakkingen weet ze elk product in het juiste jasje te steken.