Koffie-olie crowdfunding actie • unwaste.
Koffie-olie crowdfunding actie

Te gek! Dankzij jou en bijna 140 anderen is het gelukt om al 190% van ons minimale doelbedrag te behalen. Dat is super goed nieuws, want: de shampoo bar koffie-olie gaat er komen!!!

Het is super gaaf om je positiviteit te ervaren rondom de lancering van onze duurzame shampoo bar. Maar het is ook gaaf om te beseffen dat we het nog mooier kunnen gaan maken dan dat het nu al is. De campagne loopt namelijk nog steeds..!

We willen graag doorgroeien naar 200%. Dat is belangrijk om 2 redenen:

Reden 1: Als we 11.250,= extra opbrengst aan voorverkoop doen via de campagne (+50% ten opzichte van nu) kunnen we iets goedkoper gaan produceren vanwege schaalvoordeel. Met die besparing kunnen we na de productie een kleine media campagne doen om de rest van Nederland te vertellen over onze heerlijke duurzame shampoo bar. Dat helpt mee aan de naamsbekendheid van Unwaste.

Reden 2: Met meer campagne-opbrengst komt Unwaste nog steviger in het zadel. Het helpt ons om extra te kunnen investeren in productontwikkeling. Zie het als een volgende stap naar het worden van marktleider in duurzame persoonlijke verzorging.

Wat kun je doen?! Dit kun je doen!

1. Doe een post op je eigen social media, bijvoorbeeld Instagram en Facebook. Geef aan dat je deze campagne steunt én roep jouw volgers op of ze dat ook willen doen. De tekst die je kan delen is simpel:

Hoi! Ik steun deze campagne om een shampoo bar koffie-olie te maken. Van koffiedik dat anders zou zijn weggegooid! Daarmee zeg ik NEE tegen afval. En JA tegen lekker en duurzaam haren wassen. DOE JIJ OOK MEE? https://crowdaboutnow.nl/campagnes/unwaste

2. Stuur een bericht in je familie- en vriendengroepen op Whatsapp. Geef aan dat je deze campagne steunt én vraag of zij dat ook willen doen. De tekst die je kan delen is de tekst die hierboven staat!

Nogmaals dank voor je enthousiasme en onvoorwaardelijke steun! Wij waarderen iedereen die ons heeft geholpen enorm!

We hopen onze campagne met je bovenstaande social post én Whatsapp bericht naar een nog hoger niveau te tillen.